18

Komentari (18)

Marija5543
Moje ime je Анна Андреева, želim brzo reći svijetu da je prava čarolija na internetu koja je jaka i stvarna. Njegovo ime je Dr. Alaba. Nedavno mi je pomogao ujediniti moj odnos s mužem koji me ostavio. Kad sam bila trudna sam kontaktirao dr Alaba. On baci ljubavnu čaroliju za mene i mog muža, koji je rekao da nije bio povezan s mene opet, nazvao me je i počeo me molio da se vratim. Sada se vratio s toliko ljubavi i pažnje. Danas sam sretan da izvješće koje ovaj kotač ima moć da donese natrag slomljena odnos. Jer sad sam sretna sa svojim mužem. Za svakoga čitate ovaj članak i trebaju pomoć, Dralaba također mogu ponuditi bilo koju vrstu pomoći, kao što je liječenje svih vrsta bolesti, osvojiti sudski spor, problemi u trudnoći, duhovnu zaštitu i još mnogo toga. Možete ga kontaktirati preko svog e-mail dr a l a b a 3 0 0 0 @ g m a i l . c o m poziv ili dodati ga na WhatsApp / Viber sa svojim telefonskim brojem 1 (580) 373-2215 Nemojte odustati na osobu koju stvarno volim?
Mingiling
denimen9
Seljacka ekipa. Cuj Miller i Lewa obojica iz gluhe bukovice
miki30
Nije ti ovo seljačka ekipa nego kako je u Madridu zovu La Bestia Negra. Znaju dobro tamo šta je Bayern München. Nemoj sad onu zadnju tekmu spominjati dok nije bilo VARA i Victora Kassaia.
denimen9
Real ih dobio zadnjih 6 utakmica. O čemu ti pričaš?
IvanKing
Ja također volim Bayern ali 2014 ih je BBC razmontirao kad ih je vodio "najbolji trener" Guardiola , posebno Ronaldo ih je tada dokrajčio.
user1582456981
I onda mi ne volimo naseg Hasana a za 90% ovakav Bayern on ima te zasluge, kod Svaba se cijeni castan covjek posten i da mu se mjesto koje zasluzuje a mi ga ne volimo a zasto??? Da si moj Hasane ti u savezu nasem sve bi ove hijene bile iza resetaka... Bayern odmor za dusu i oci igraju nestvaran fudbal...
Eno30
Bajern i Ajax daleko najvise pokazali zasad melju svoje protivnike.
huizju
Ovo je odmor za oci. Ne pamtim da je jedna ekipa na svijetu zadnju deceniju igrala u kontinuitetu dobro kao Bayern, ne racunajuci naravno sezonu Nike Kovaca kojeg jako cijenim kao igraca pa i trenera, ali Bayern je ipak prevelik zalogaj bio za njega..
Miskee
Ja sam navijač Bayerna od kako pratim fudbal
Jupp
12:0 imaju gol razliku, nevjerovatna ekipa. Ako ne budu imali povreda tezih, do finala bi se trebali prosetati
BogatiDijasporac
Finale Ajax - Bayern, zasluzeno bi bilo.
Barca.forever
Trenutno broj 1 na svijetu, ustati i reći Bayern....Melju sa trenerom omladinske kategorije i još jedan lakši trening
selver79
Bavarska masina i jeste najbolja brrrr BMW
Miskee
Tako je Bavarci smo zauvijek!
user1604593678
4 gola Leverkuzenu za 7 min i 4 gola Benfici za 15 min Sve ti je jasno,najjači su na svijetu.
Nedim.
Strah i trepet,za sve ovo je Hasan Salihamidzic zasluzan
Sloboda
I opet ima dobila kojima brazzo ne odgovara, bravo brazzo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.