Benfica poslala Đuričića na posudbu u Sampdoriju

Nova posudba

Benfica poslala Đuričića na posudbu u Sampdoriju

Srbijanski fudbaler Filip Đuričić u narednom periodu će nastupati za Sampdoriju kao posuđen igrač. 

Klub iz Genove je na svojoj zvaničnoj stranici saopštio da je 24-godišnji Đuričić u Sampdoriju stigao na posudbu iz Benfice, a inače radi se o igraču koji je u prošlosti bio jedan od najvećih potencijala u Srbiji. 

U slučaju da Đuričić opravda ukazano povjerenje Sampdoria će na kraju sezone imati mogućnost da otkupi njegov ugovor od Benfice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Đuričić je svoju karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, a prije nego što je došao u Benficu 2013. godine nastupao je još za Heereveen i Radnički. Benfica ga je još slala na posudbu u Mainz, Southampton i Anderlecht. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi