Benfica želi da se riješi Srbina, a on sve ponude odbija

Pravi probleme portugalskom klubu

Benfica želi da se riješi Srbina, a on sve ponude odbija

U Benfici na sve načine pokušavaju da se riješe srbijanskog fudbalera Andrija Živkovića.

Portugalci su u ljeto 2016. godine doveli Živkovića kao nadolazeću zvijezdu, dali su mu 2,5 miliona eura godišnje, ali na terenu uloženi novac nije uspio opravdati.

Njegova plata danas je ogroman teret klubu, pogotovo kada ove sezone nije odigrao ni minute, a svi pokušaji da se Živković proda u januarskom prijelaznom roku za sada su bezuspješni.

Živković i njegov otac, piše O Jogo, dali su Benfici do znanja da će iz kluba otići tek kad mu istekne ugovor, pa su zbog toga već odbili neke ponude, uključujući i onu grčkog Olympiakosa koji je htio dovesti Andriju.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Milioni se slivaju u Živkovićevu kasu, ali pitanje je kako će odraziti na njegovu karijeru to što sa samo 24 godina ne igra nigdje umjesto da se razvija i napreduje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi