21

Komentari (21)

Pajver
Usthaše iz Austrije uzele beha igrača majku li im hebem uzpeovsku
Pajver
Kokain Heroin i Alkohol ne mijenjam
BogatiDijasporac
@Boss Bolesni trol, pusti ga brate. Koliko god ga vrijeđao, uzvraćao mu, njemu potaman.
dragonBH
Extra :) ne bi iznenadilo da se zoves Abdullah i da si iz Gornje Maoce, a da samo zajeb*vas narod..
BogatiDijasporac
I goFno se može očistiti, samo kamenjarski Vlah ne, smradino.
BogatiDijasporac
Razumijem te, Vlašino. Rado bi da je (BIH) voliš, možda to potkradom i činiš, samo što te je strah priznati u svom kamenjarskom krdu magaraca. Lijepo je vidjeti da se redovno 'hvataš' za moj korisnički nalog, hahaha, kako lagano :) Ja sam te više puta pozvao da mi dođeš na kahvu u Šeher, samo se ne odazivaš.
Pajver
Bauštelacdijasporac čistaču svjetskih govana negdje daleko od behaje. Šta ti je to šeher a tu tvoju kahvu ne pijem ja derem samo alkohol i sok ponekad kada sam dobro mamuran. I čuj ja se hvatam za tvoj nalog pa smradu jedan uvijek ti prvi odgovaraš na moje pisanje i počinješ prosipati tu tvoju isilovsku priču
Uranija
@BogatiDijasporac joj samo i ti lupaš gluposti...takav jedan multimilioner. I ti i ovaj retard @Pajver da se pod hitno ostavite grada Sarajeva. Dovoljno je zatucanih mozgića po gradu, ne treba ih još više
Pajver
Uranija ja nikad ništa niti sam napisao protiv grada Sarajeva niti ću a onaj multimilioner vjerovatno nije nikada ni bio u Sarajevu nije imao vremena od zarađivanja pustih miliona
BogatiDijasporac
@Uranija Ne kontam iz kojeg mi se ti razloga kačiš na komentar?! Možda sam se prozvao ili se tebi lično obratio? Nisam, niti mi pada na pamet. Pored toga, ne znam zašto spominješ nekakve multimilione. Kompleksi ili ljubomora? A ja se moje čaršije nisam niti ću kaniti. Naleti i ti, zajedno sa Pavijanom, na kahvicu.
BogatiDijasporac
@Pajver Ti si jedan retardiran lik, sa simptomima blage šizofrenije, tako da i ne čudi što se ne znaš kakva sve sranja postavljaš na ovoj stranici.
BogatiDijasporac
@Pajver Bolje je biti stranac u Njemačkoj nego kao ti u rođenoj državi. Još koja godina pa će vas i Kinezi prestići :)))
Pajver
Bauštelacdijasporac čistaču svjetskih govana negdje daleko od behaje. Koliko znam u Njemačkoj je svete nedelja neradni dan zato malo odmori a evo sada će i Uskrs pa će biti još neradni dana pa opet odmaraj. I daj se dogovori sa sobom gdje držiš te firme u Švedskoj ili Njemačkoj ha ha ha ha ha
Uranija
@BogatiDijasporac pa neki da mi lažeš da si zaradio za 10 života, spominjes nekakva pokoljenja, pričaš o nekakvom novcu, paćeniku nesretni... ali vidim da si to već zaboravio...mali mozgić ne može to da ti zapamti. Svako dobro multimilioneru inteligentni
BogatiDijasporac
@Uranija Tvoja slabost je u tome što me bez imalo razloga vrijeđaš, ja tebe nisam i nemam namjeru. Valjda je to onaj stari sarajevski odgoj sa memli strane. Ko će znati. To kao prvo, a kao drugo, mene ne zanima to šta sam prije neki dan s tobom diskutovao, nego me interesuje zašto to na ovoj temi spominješ?! Imaš nagon da mi se obratiš? I za kraj, malo osnovne kulture ne bi škodilo, 'Sarajlija'.
BogatiDijasporac
@Pajver Kakve ja imam veze sa Njemačkom? Toliko is ograničen? Da sam naveo Island kao primjer bio bih Islanđanin? Tuga :))) Haj' se pripremaj za Uskrs, farbaj jaja, a ja ću za Ramazan, akoBogda.
BogatiDijasporac
@Uranija I još nešto, znam da ti je to trn u oku, ali ja ne lažem, nemam potrebe. Allah dž.š. mi je Svjedok. Ne lažem, vjeruj mi :))) Elhamdulillah.
Mowzilla
Steta, ovako smo mogli mozda imati neki tandem tipa brace Buric...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.