Benjamin Pavard pozdravljao navijače Intera i ni slutio nije šta mu se dešava iza leđa

Thuram odlučio da se našali

Benjamin Pavard pozdravljao navijače Intera i ni slutio nije šta mu se dešava iza leđa

Endin Čaušević

Inter je u subotu na Giuseppe Meazzi deklasirao Udinese sa 4:0 u okviru 15. kola italijanske Serije A. U centru pažnje nakon utakmice našli su se Marcus Thuram i Benjamin Pavard zbog situacije koja je nasmijala sve na stadionu.

Inter je nastavio da igra u fantastičnoj formi i pobjedom protiv Udinesea ponovo se vratio na prvo mjesto Serije A i ima dva boda više u odnosu na ljutog rivala Juventus.

Izabranici Simonea Inzaghija održali su čas fudbala gostima iz Udina i na kraju uspjeli da slave s ubjedljivih 4:0.

Inter je razbio Udinese u svega sedam minuta u finišu prvog dijela. Prvo je Hakan Calhanoglu pogodio za 1:0 u 37. minuti, dok je pet minuta nakon toga Dimarco udvostručio prednost Intera.

U 44. minuti gol za 3:0 zabija Thuram koji igra u sjajnoj formi otkako je ljetos stigao u Inter kao zamjena za Edina Džeku. Konačnih 4:0 postavio je Lautaro Martinez u finišu utakmice.

Oglasi

Međutim, detalj koji je obilježio utakmicu na Meazzi desio se nakon što je sudija svirao kraj. Tada su igrači Intera obišli krug po terenu kako bi se zahvalili navijačima na podršci, a u centru pažnje našao se Benjamin Pavard koji nije igrao zbog povrede.

Dojučerašnji defanzivac Bayerna otišao je do tribine gdje su najvatreniji navijači Intera kako bi ih pozdravljao, ali dok se vraćao nazad ni slutio nije šta mu Thuram sprema.

Napadač Intera je stao iza Pavarda i napravio mu zamku, te je on pao preko njega na pod što je sve na tribini nasmijalo, a jedan od navijača Intera to je i snimio.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@salvatoreritondale/video/7310717987965685025[/tiktok]

Da stvar bude gora Pavard je bio u bijelim pantalonama i jakni, a pad na teren Meazze je ostavio vidljiv trag na njegovoj odjeći.

Thuram se odmah dao u trk, a Pavard je krenuo za njim i pokazao da je povreda koljena prošlost, te da bi se on brzo trebao vratiti na teren.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Što se tiče Thurama on je pokazao da je dostojna zamjena za Džeku jer je na 20 mečeva u dosadašnjem dijelu sezone zabio sedam golova i dodao čak deset asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti