59

Komentari (59)

2323
Stoka jedna bezobrazna..dobio poziv u repku i umjesto da bude primjer klincima PL da se moze zaigrati za tu istu repku iz PL on pokazuje svoju pravu sliku..Primitivac...
Taceoni
Nista vise od njega ove godine sad ce past psihicki i nema povratka
papagaj
Kakav igrac takav klub za ovo bi se u normalnom klubu sankcionisalo al baš
struja
Ljubav od pita
dinass
Iako mi je drago kad neko podere dres Sarajeva da navijam za Sarajevo ovo mu nebi oprostio
Master_ya
Dobar potez mu je sto se izvinuo ali ipak mislim da klub treba da ga kazni novcano bar Jer dres je svetinja! A drugo mislim da je ova reakcija plod frustracije ne samo zbog danas jer realno bilo ga je krenulo pravo i inda poslije evrope je dozivio pad forme kad je docekao i tu sansu u reprezentaciji. Stalo ga je kad mu je bilo najvaznije. I onda danas je ovo vjerovatno bila kap koja je prelila casu.
TesanjskiBrnjo
Kad ide ovaj na pranje supkova u Rusiju?
Dobar,Los,Zao
Stalo ga,ne ide,deraće on i gaće sa sebe!
user1575889878
Ljudi sta vam je svi mi koji imamo djecu,volimo ih vise nego bilo koji klub,pa bi ih nekad poderali koliko nas naljute i izbace iz takta.momak se naljutio zbog kartona,zato je pocjepao dres.morao je da iskali bijes negdje.nije razmisljao u tom momentu neko trehne tel.od zid neko ovo,neko ono.nidje veze Forca Velež
BlueBoys
Izadzi iz pitarske guzice. Xaxaxaxxa
BlueBoys
Realno izadzi im iz guzice...:)
BlueBoys
Toliko si im se zabio u ass nema ti spasa tajnoviti odgovarac. Xaxaxax
BlueBoys
Smrdis haveru. :D
BlueBoys
Smrdis joni i dalje....:)
BlueBoys
Konju po roďenju
BlueBoys
Konj z a tebe jeste sto ne znaci da si ti plemenit retardinjo...:)
BlueBoys
Zato se ti krampo znas zavuci u guzove da valja...xaxaxxaxa
BlueBoys
Moze moze....:)
BosanacBosnjakBosnjanin
Strumpfovski portal hahaha koji ste vi miševi
moram
Sljivak, kako je cir de nam reci? Ne pises o historiji 363 dana bez poraza, boli te 5 boba prednosti.
plavi.zauvijek
Ja umišljenijeg igraća iz ove jad lige nisam vidio, zabio par golova krenulo ga, u zadnje vrijeme ga nigdje nema, i za Sarajevo a repku da ne spominjem katastrofa
DadiG
Od mene mu oprošteno samo mora paziti na živce svakako.
Sanica79285
Mrsss,bez tebe su bolje igrali...
bazaorao
Bravo benjo za cijepanje imas punu podrsku kako vidim i od kitara i od nas iz sjev. Bosne
user1571956549
Ahahahaha trebo se i popisati na dres hahahahahaa
COVID19
Ahahhaha jesi debil kmecavski ahahaha Haj sad kme
Jaskinjho
Šta je ovdje smiješno!?
Fcs
Trebao ti se na mamu popišat'.
mirza24
Nekom poziv u reprezentaciju pomogne u karijeri a ovome tataru nemoze pomoci niko
Ajax11
Dres cjepati i baciti ga...to više nije afekat...izlazio je dugo i imao je dosta vremena da razmisli šta radi...mnogi su se digli i valja to spustiti na zemlju! Ako smo iskreni, on i Rahman se vec nekoliko tekmi ne mogu s loptom sastati...gdje je bio Tatar u derbiju, City,Velez ???
gallardo.la
Oprosteno Benjo, nije on bio svjestan sta radi. Novcana kazna je dovoljna.
user1603303812
Benjo prvo sam bio kivan na tebe zbog drugog žutog odnosno crvenog kartona ali kad sam pogledao snimak vidi se da ti je prestrogo dosuđen,zacjepanje dresa to je neozbiljno ali svojom objavom donekle se iskupio,dešava se j...ga
rabodimis
Sta je nama svirao a sta njima nije.. onaj zagrlio Handzica za nogu, ne dozvoljava mu kretanje, sudija nista... u jednom napadu dva puta trebo penal svirat.. i zbog ovog crveni ? Smijesno.. Cudi me da nema uvijek "objektivnog" Dudica da sad kaze nesto o sudjenju..
ratip irats
Svi portali su ovome obradovali. Koji klikovi...
Rajvosa2019
Bravo Benjo - korektno sto si se izvinio , desava se - na greskama se uci / idemo dalje
nedoni46
Sto bravo? i Pavlovic se izvinio nakon srednjeg prsta, i to je bilo u afektu pa mu nije bilo spasa. Razumijem ja taj afekt ali isto tako treba i granicu imati i samokontrolu.
Empirinho
Pa šta je to Benjo toliko strašno uradio? Porediti srednjak Pavlovića upućen navijačima i Benjin trenutak bijesa zbog gluposti koju je napravio je u najmanju ruku smiješno. Ako išta, ovo je dokaz da mu je stalo i da je ljut isključivo na sebe jer je ostavio ekipu na cjedilu. Puna podrška za Benju i momke.
nedoni46
mozda tebi ne znaci toliko taj dres ali meni znaci, i cijepanje istog znaci nepostovanje navijaca i kluba u kojem igras.
Rajvosa2019
@nedoni46 slazem se sa tobom 100% - dres je svetinja , ali praviti sada losu atmosferu u timu nam nije potrebno / napravio je veliku glupost - izvinio se i dace u narednim utakmicama sve od sebe da to ispravi
nedoni46
Tu se ja sa tobom slazem sad. Ne treba pravit losu atmosferu, ali mu treba pokazat da nije veci od kluba, puknes po dzepu malo i nece drugi put.
Empirinho
Najviše pretrčanih kilometara u svakom meču, uz Rahmanovića i Đokanovića konstantno najbolji igrač ekipe, ni sam se ne sjećam meča u kojem bar nije dao sve od sebe. Da je pogriješio, jeste, da treba od toga haos praviti, nipošto. Da bar svi imaju emociju ko Benjo, gdje bi nam kraj bio.
JedanLik
Covjek je malo preletio, cjepace on mreze i donijeti titulu!
Rajvosa2019
@nedoni46 niko nije veci / vazniji od kluba / mislim da on to i sam zna , i mala kazna je uvijek dobar znak za njega i ostale u timu - jer citav svijet funkcionise radi nekih pravila- on je veceras u afektu prekrsio pravila - izvinio se i nece vise
hordaaaassaistoka
Ma nabijem pavlovica na ***** ja evo da ti kazem pavlovic je tu noc primo 8 golova i mi smo mu bili krivi sto smo mu zvizdali i to je bio razlog da nam pokaze srednji prst ne seri.
nedoni46
@hordaaaassaistoka eto samo Pavlovic je kriv za taj poraz.
huba
Treba ga razduziti sa ekipom.
user1603303812
Posto si garant fejzbuk navijac a mozda nisi ni navijač FK SARAJEVA zamolio bih te da ti više ne porediš Pavlovicev ispad i Benjin danas na nečemu je morao reagovati poslije nezaslizenog kartona
nedoni46
@user1603303812 taj fejzbuk navijac sjedi vec 20 godina na istoku/stoji na sjeveru, zavisi od raje sa kojom ide, nije morao reagovati, gdje pise da moras nesto uraditi kad dobijes crveni zasluzeno ili nezasluzeno? Uostalom imas reklame, imas loptu, udaraj rukom od pod. Nije reagovao kad je dobio crveni karton vec pola minute poslije na izlasku.
user1580092944
Sine nedo poklopi se.. Molim te
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.