Benzema nakon Ancelottijeve odluke potpuno izgubio živce

Nije bio sretan jer je morao izaći iz igre

Benzema nakon Ancelottijeve odluke potpuno izgubio živce

Esmer Oštraković

Real je ostvario lagan prolaz u polufinale Lige prvaka i to nakon što su u dvije utakmice ostvarili dvije pobjede bez primljenog gola.

Iako je prošle godine na Stamford Bridgeu postigao hat-trick, Karim Benzema je sinoć bio gotovo neprimjetan.

Ekipa Reala sinoć je ostvarila pobjedu na gostovanju u Londonu sa 2:0, a Benzema je bio jedan od najlošije ocijenjenih igrača ekipe iz Madrida.

U 71. minuti Ancelotti je odlučio da pri vodstvu od 1:0 izvede Benzemu iz igre, a umjesto njega u igru je ušao Tchouameni.

Ovaj potez iznenadio je sve, obzirom da je Benzema napadač, a Tchouameni vezni fudbaler, ali je i naljutio Francuza.

Veoma ljutito je Benzema pogledao prema Ancelottiju, te je predao kapitensku traku Luki Modriću i izašao iz igre.

Nakon toga, kapiten Real Madrida došao je do Ancelottija, te je nastavio negodovati, nezadovoljan što je morao izaći iz igre.

Ancelotti je nakon utakmice objasnio da je Benzema dobio jedan udarac i da je to jedini razlog zbog kojeg ga je zamjenio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, kamere su snimile Benzemu kako govori Ancelottiju "Dobro sam, dobro sam".

Top Komentari

ubnt
Kako sramotan, izmisljen i lazan clanak. Nevjerovatno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi