Berlusconi u bolnici!

Zbog problema sa srcem

Berlusconi u bolnici!

E. Oštraković

Prvi čovjek Monze, Silvio Berlusconi primljen je na intenzivnu njegu u bolnicu San Raffaele u Milanu zbog ponovljenih kardiovaskularnih problema.

On je prošle sedmice proveo tri noći u istoj bolnici zbog, kako navodnih doktorskih pregleda, te je otpušten prošlog četvrtka.

Kako prenose italijanski mediji, bivši šef Milana stigao je u bolnicu sa veoma brzim i kratkim disanjem i odmah je urađeno CT skeniranje, a trenutno čeka rezultate pregleda.

Berlusconi je prethodno bio podvrgnut operaciji na otvorenom srcu 2016. godine i to zbog zamjene aortnog zalistka, a od toga se jako dobro oporavio.

Ubrzo se očekuje i dolazak njegove kćekre Marine u bolnicu, barem tako prenose italijanski mediji.

Berlusconi koji ima 86 godina posljednjih godina imao je brojnih zdravstvenih problema, a u posljednjim mjesecima bio je u raznim bolnicama.

Oglasi

Berlusconi će u bolnici biti sve do sutra, ali danas neće biti primjenjeno nikakvo liječenje, već će biti samo promatran.

Konkretna reakcija ljekara očekuje se sutra, te će se tada znati da li biti zadržan na dužem liječenju ili će biti pušten kući.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nedavno se Berlusconi zahvaljivao svima na podršci koju mu pružaju.

"Hvala svima koju si ovih posljednjih dana željeli da mi posvete misao o bliskosti i naklonosti", napisao je između ostalo Berlusconi prošle sedmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi