Bešić: Ništa nije u mojim rukama

Nada se ostanku u Evertonu

Bešić: Ništa nije u mojim rukama

M. Šljivak

Muhamed Bešić konstantno se povezuje sa odlaskom iz Evertona.

Bh. veznjak na Goodison Parku nije pokazao sve što zna, a to su mu onemogućile brojne povrede koje je doživio.

Kod prethodnih menadžera se nakon povratka na teren nije uspio nametnuti, a u predsezoni igra jako dobro kod Marca Silve.

Bešić je uvjeren u kvalitete koje posjeduje.

"Vjerujem u svoje kvalitete. Prethodne dvije godine su za mene bile jako teške i bilo je samo pitanje trenutka kada ću pokazati sve što znam", rekao je Bešić, te je dodao kako sudbina nije u njegovim rukama.

"Ovdje sam sretan. Sretan sam što sam u ovom timu, ali vidjećemo šta će se dogoditi. Ništa nije u mojim rukama", istakao je Bešić.

Bh. fudbaler je prethodnih šest mjeseci proveo na posudbi u Middlesbroughu, a ovaj tim i dalje pokazuje veliki interes za njegovim angažmanom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, on se ništa ne pita i o njegovoj sudbini će odlučiti klub.

Top Komentari

hercegbih
SAMO GAS MUME
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi