Bešić potpisao za Vitoriju Guimaraes

Bh. golman napustio Francusku

Bešić potpisao za Vitoriju Guimaraes

Golman mlade reprezentacije BiH Suan Bešić svoju karijeru će nastaviti u Portugalu.

Nakon epizoda u Marseilleu, potom Angersu, ovaj 21-godišnji golman je odlučio napustiti Francusku i potpisati ugovor sa portugalskim prvoligašem Vitorijom Guimaraes.

Informacija je to koju je potvrdila i Vitoria Guimaraes putem svoje zvanične stranice, navodeći kako je Bešić potpisao trogodišnji ugovor, ali da će najprije braniti za momčad do 23 godine.

U portugalskom klubu uvjereni su kako su napravili dobar posao dovođenjem bh. golmana, kojem su poželjeli dobrodošlicu, kao i Berkeu Ondeu i Vincentu Marcelu koji su također stigli u klub.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Bešić je drugi bh. internacionalac u Portugalu nakon što je prethodno u tamošnji šampionat došao i Adi Mehremić potpisavši za Aves.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije