Besim Šerbečić otputovao u Tursku na pripreme svog novog kluba
Besim Šerbečić na posudbi u Radničkom.

Na posudbi je u Radničkom

Besim Šerbečić otputovao u Tursku na pripreme svog novog kluba

Eldar Ganibegović

Besim Šerbečić jedan je od fudbalera koji nisu u planovima Simona Rožmana. Stoga je otišao na posudbu, te se već priključio pripremama svog novog tima.

U FK Sarajevo došlo je do određenih promjena u igračkom kadru kada je na čelo struke stigao Simon Rožman. Jedan od onih koji su izgubili svoje mjesto je Besim Šerbečić.

Stoper i povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine dugo je bio na tribinama. Sada će vjerovatno ponovo dobiti šansu da igra i to u Srbiji.

Iz FK Sarajevo u Radnički 1923

Otišao je na posudbu u Radnički iz Kragujevca. Ovaj tim s klupe i to vrlo uspješno vodi bivši trener FK Sarajevo, Feđa Dudić.

Sjajni bh. stoper već se priključio novom timu. Radnički se za proljetni dio sezone priprema u Turskoj gdje je Šerbečić već stigao.

Kroz igre u dresu Radničkog Šerbečić će se pokušati da se nametne i stručnom štabu FK Sarajevo. Ako bude onaj pravi, nema sumnje da je Radnički dobio pravo pojačanje u odbrani.

Oglasi

Šerbečić je ponikao u Zvijezdi Gradačac, a zatim nastupao i za Radnik iz Bijeljine, te norveške timove Rosenborg i Aalesund.

Bio je i mladi reprezentativac naše zemlje, a debitovao je i za A selekciju u utakmici protiv Rumunije u Ligi nacija 2022. godine. 

Kada je Radnički u pitanju, ovaj klub je ove zime već doveo dva nogometaša iz Premijer lige naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjetimo, ranije ove zime je Radnički doveo dva igrača. Oba iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Radi se o Mehmedu Ćosiću koji je stigao iz FK Željezničar. Drugi je Tomislav Dadić koji je došao iz NK Široki Brijeg.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi