10

Komentari (10)

prvenac
Bravo momci! Ništa nema bez pritiska navijača
FahroKonjHodzic
ovi baustelci iz svabije znaju samo pit pivu i lajat bili su u sarajevu i mostari vrijedzali normalnu raju
makelele
Fanaticosi bitni Vici i savezu ko semafori na gta hahahhahaha kakve budaletine ufurane, koga boli neka stvar za fanaticose i sta oni misle opste da ce postici navijanjem i kritikovanjem saveza,,, ako imate muda odite napravite revoluciju, srusite savez, lako je udarat u prazno
BHBACIONALE
A ti sjedi u kuci i tipkaj
user1644415954
Šta su čekali do sada?
Mirsad1705
Ne znam zašto je uopšte i dolazio? Ni znanja ni želje ni motiva, ovakvog "stručnjaka" su doveli isti stručnjaci kao i on - s ciljem da reprezentacija ništa i ne uradi, da nigdje ne ide i da se navijači razočaraju. Petev jeste kloc, ali je glavni problem Zeljković i ekipa oko njega - riba uvijek smrdi od glave!
Ajax11
Vico ko njegov daidza Dodo, ne šiša ni 1% ko šta kaze ili napiše
Brazuka
Sarajcic drljevic rascic jabandzic duric. To su ****a uz naravno mrtvog soldu
GuiliDamou
Pa cuj okrenuli mu ledja, ahahahahahah, od prvog dana je tako!
enko
Teraj gov*a sa slike u kanalizaciju.divi im cafa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.