Bianchini: Lulić počinje sa treninzima u teretani

Najavio ljekar Lazija

Bianchini: Lulić počinje sa treninzima u teretani

Fudbalski bh. reprezentativac Senad Lulić imao je pravu sreću u nesreći nakon što se povrijedio u teretani pred prvenstvenu utakmicu protiv Juventusa. 

Luliću su tegovi pali na desnu ruku i morao je hitno biti operisan na Mater Dei klinici, ali zahvaljujući ljekarima predvođenim Stefanom Salvatorijem uspio je spasiti svoje prste i već u januaru se vraća na teren. 

O zdravstvenom stanju Lulića za italijanske medije je govorio i klupski ljekar Roberto Bianchini, koji je najavio da se bh. reprezentativac već danas vraća treninzima u teretani. 

"Dotok krvi u falangu je blokiran, ali nema znakova smrti tkiva. Danas bi trebao da se vrati u teretanu i počne sa treninzima donjih ekstremiteta. Mi ćemo pratiti situaciju iz dana u dan", izjavio je Roberto Bianchini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bianchini je potom dodao da su se Mauri i Onazi priključili treninzima Lazija i za očekivati je da će naći svoje mjesto u timu za utakmicu protiv Sampdorije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti