Saznali smo cijene karata kod švercera, za Crnogorce besplatan parking

Dan utakmice

Saznali smo cijene karata kod švercera, za Crnogorce besplatan parking

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Večeras reprezentacija BiH igra važan meč protiv Crne Gore, koji nam može donijeti dosta toga pozitivnoga.

Svjesni su to i u našem taboru, te se očekuje večeras da izabranici Ivayla Peteva budu na visokom nivou, te da pobijede nezgodnog rivala i obezbjede prvo mjesto kolo prije kraja.

Od samog jutra osjeti se pozitivna atmosfera na ulicama Zenice, kako metereolozi najavljuju i vrijeme će danas biti idealno te su svi uvjeti za jedan fudbalski spektakl ispunjeni.

Karti u zvaničnoj prodaji nema, ali ih ima po običaju kod švercera u centru Zenice, a novinar portala SportSport.ba pitao je pojedine prodavce ulaznica, koliko se jutros kreću na crnom tržistu.

Karta za zapadnu tribinu ide i do 50 KM, za istočnu 30 KM, dok su karte za južnu stranu Bilinog polja 25 KM.

Ovo su jutarnje cijene, a nema sumnje da će cijena varirati kako se bude približavao pocetak utakmice. Nema sumnje da se večeras očekuje sjajna atmosfera na tribinama Bilinog polja, jer su svoj dolazak najavili i gostujući navijači, njih oko 400 bit će smjesteni na sjevernoj strani Bilinog polja.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Također, za Crnogorce obezbijeđen je i besplatan parking.

Promo

Top Komentari

Laporta
Najbolji ljudi zive u BiH .. Koliko srce imaju,svaka cast.
9 0
sslazio
Sa ovim malim znacima paznje se stvaraju dobri odnosi. Crnogorci, dobrodoslk
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi