Zmajevi održali zvanični trening, vjeruju da uz podršku s tribina da mogu do pobjede
Optimistični Zmajevi pred sutrašnji meč protiv selekcije Crne Gore

Zmajevi održali zvanični trening, vjeruju da uz podršku s tribina da mogu do pobjede

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija BiH  po običaju u posljednje vrijeme svoj zvanični trening uoči utakmice odradila je u Trening centru N/FSBiH, umjesto na Bilinom polju.

Naši reprezentativci u miru su se pripremali za utakmicu koja toliko toga pozitivnoga može donijeti ovoj ekipi za naredni period. Ulog je veliki svakako, a svjesni su toga i u stručnom štabu Zmajeva, iako su i za ovo okupljanje imali probleme s povredama pojedinih igrača, koji su u prošlim utakmicama bili važan kotačić u igri naše selekcije.

Ipak, vjeruju da bez obzira ko sutra istrči na teren da će naši reprezentativci odigrati dobro, dati svoj maksimum i osvojiti tri boda, protiv reprezentacije koja je veoma čvrsta u odbrani i koja zna kažnjavati svaku grešku protivnika, posebno zadnje linije što su prezentirali u posljednjih nekoliko utakmica. Sigurno da će sutra biti važna i podrška s tribina, a prema posljednjim informacijama sve ulaznice su rasprodane, te se sigurno očekuje sjajna atmosfera.

Naravno da su sutra sve oči usmjerene u Miralema Pjanića i Edina Džeku, koji su bili nezadrživi u posljednjoj utakmici protiv Finske na Bilinom polju, kada smo slavili rezultatom 3:2.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Sutra nam je potrebna pobjeda, pa makar i minimalna, kako bi osigurali kolo prije kraja prvo mjesto, plasman u Ligu A, te povoljniji položaj u žrijebu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Top Komentari

PodvarakANeKupus
Danilovic koliko god volio Srbiju, jer je rekao, vala uvijek s osmijehom tu
1 0
davide.azzurri
Kad god nam je trebala pobjeda nismo pobjedili. Ne treba ocekivati previse
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi