Menalo poslao poruku saigračima i selektoru Petevu

Propušta okupljanje zbog povrede

Menalo poslao poruku saigračima i selektoru Petevu

H. Zilić

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine sutra u Zenici očekuje utakmica Lige nacija protiv Crne Gore.

Meč će biti veoma bitan za obje ekipe za konačan plasman u Ligi B, ali i našoj selekciji jako bitan za bodove na ranking listi pred žrijeb kvalifikacija za EURO 2024. godine, gdje naša reprezentacija ima šansu za bude u drugom šeširu.

Selektor Ivaylo Petev pred ovu utakmicu suočio se sa određenim problemima, a neće moći računati na mmka koji je posljednje utakmice u dresu reprezentacije igrao sjano, riječ je o prvotimcu Dinama iz Zagreba, Luki Menalu.

Menalo se trenutno oporavlja od povrede i oglasio se pred narednu utakmicu reprezentacija te našim omcima poželio mnogo sreće.

"Ozljeda me spriječila da budem dijelom reprezentacije u najvažnijem susretu Lige nacija protiv Crne Gore. Ne sumnjam u svoje kolege i izbornika te čvrsto vjerujem u naš uspjeh uz fantastičnu podršku naših navijača sa tribina Bilinog Polja", rekao je Menalo.

Ozljeda me spriječila da budem dijelom reprezentacije u najvažnijem susretu Lige nacija protiv Crne Gore. Ne sumnjam u...

Posted by Luka Menalo on Thursday, September 22, 2022

Kako se Luka Menalo neće moći priključiti zbog povrede Petev je za utakmice protiv Crne Gore i Mađarske pozvao Kenana Kodru.

Sada već iskusni golgeter je bio strijelac za vikend u Kupu Mađarske, a u ovoj sezoni je postigao ukupno osam golova u svim takmičenjima.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Evidentno je da Kodro na okupljanje dolazi u dobroj golgeterskoj formi što svakako može radovati selektora Peteva i ostatak stručnog štaba.

Zmajevi će u petak 23. septembra dočekati Crnu Goru te bi sa eventualnom pobjedom osigurali plasman u Ligu A Lige nacija. Tri dana kasnije slijedi gostovanje Rumuniji.

Top Komentari

antikomunist
Nedostajaces nam Luka, legendo nasa!
8 0
Fino alla Fine
Luka.,vrati se još jaci..
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi