Menalo: Lijepo je ispalo, mada bi bilo ljepše da smo dobili

Strijelac jedinog gola

Menalo: Lijepo je ispalo, mada bi bilo ljepše da smo dobili

E. Škorić

Luka Menalo večeras je ušao s klupe i na kraju je bio strijelac jedinog gola u remiju protiv Crne Gore u Podgorici.

Reprezentacija BiH nema poraz nakon tri kola u Ligi nacija. Golom Menala došli smo do novog boda, mada je ostala žal što nismo došli do trijumfa.

"Lijepo je ispalo, još ljepše bi bilo da smo dobili, ali nažalost nismo sačuvali vodstvo. Na kraju ovih 1:1 je najrealniji rezultat", rekao je Menalo za BHT nakon utakmice, dodavši:

"Odlično je za ekipu to što rezervisti daju golove. Svi smo jako umorni, mislim da je to jedan od razloga što igrači koji ulaze sa klupe daju veliki doprinos".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Finska?

"Skoncetrisani smo samo na reprezentaciju, idemo da pobijedmo Finsku i sve je u našim rukama jer smo ostali prvi nakon poraza Finaca", dodao je Menalo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije