Kodro: Portugal je jedna od najboljih selekcija svijeta, ali svašta može da se desi

Napadač Fehervara i reprezentativac BiH

Kodro: Portugal je jedna od najboljih selekcija svijeta, ali svašta može da se desi

Haris Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u Zenici gdje se pripeema za predstojeće mečeve kvalifikacija za EURO 2024. godine. Zmajevi će gostovati Portugalu 17. juna, a zatim 20. juna dočekati selekciju Luksemburga.

Na spisku selektora Faruka Hadžibegića svoje mjesto je našao i napadač mađarskog Fehervara, Kenan Kodro.

Kodro je po dolasku u Trening kamp u Zenicu dao komentar i svoja očekivanja

"Čast je doći u reprezentaciju i svaki igrač sigurno tako razmišlja. Tu smo na raspolaganju i moramo biti spremni za dvije važne utakmice koje su ispred nas. Imamo jedan cilj", rekao je Kodro.

Naglasio je da se dobro osjeća što je jako bitno.

"Fizički se osjećam dobro, imam iza sebe dobru sezonu i mogu pomoći reprezentaciji."

Oglasi

Protiv Portugala se nema šta izgubiti, a onda razmišljati o Luksemburgu.

"Svaku utkamicu treba spremiti na svoj način. Protiv Portugala neće biti ništa drugačije. Obje utakmice su važne, ali nekako je protiv Luksemburga najvažnija", stiče Kodro i dodaje:

"Portugal je jedna od najboljih selekcija svijeta, nemamo šta izgubiti, oni su favoriti u grupi. U tim situacijama se svašta može desiti. Zašto se ne bi nadali dobrom rezultatu u Portugalu?"

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Napadač Fehervara smatra da imamo jako finu ekipu.

"Tek smo imali jedan trening. Ima igrača koji su imali drugačiji raspored. Malo dolazimo sebi nakon dugih sezona, treba još vremena da se upoznamo, mislim da smo ok i mislim da imamo finu ekipu i možemo nešto zanimljivo napraviti u naredne dvije utakmice."

Top Komentari

kenny
Da sve moze da se desi, evo mogu i ja lutriju da dobijem. Koja logika
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti