Počelo okupljanje reprezentativaca u Zenici

Atmosfera je jako dobra

Počelo okupljanje reprezentativaca u Zenici

Esmer Oštraković

Reprezentativci Bosne i Hercegovine počeli su dolaziti u Trening centar NS/FS Bosne i Hercegovine u Zenici.

Upravo tu će se naši reprezentativci pripremati za naredne kvalifikacijske utakmice, a poznato je da su protivnici Portugal i Luksemburg.

Prvi su na pripreme stigli Nemanja Bilbija, Siniša Saničanin, Dal Varešanović, Smail Prevljak, Adrian Leon Barišić, Kenan Pirić, Luka Menalo, Nikola Vasilj, Hrvoje Miličević i Benjamin Tahirović.

Naravno sve njih je dočekao selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Faruk Hadžibegić, koji polako nameće porodičnu atmosferu među igrače.

Danas u 14:30 sati planirane su prve medijske aktivnosti, a u 18:00 reprezentativci će odraditi trening.

Ipak nije sve baš idealno kada je riječ o naredne dvije utakmice, jer su zbog povreda svoj dolazak morala otkazati dva reprezentativca.

Tako se na spisku nalaze Hamulić i Prcić, a naredne dvije utakmice propustit će Demirović i Krunić.

Jasno je da će se izostanak posebno Radeta Krunića osjetiti u igri naše reprezentacije, ali vjerujemo i da će igrači koji su tu dati sve od sebe da se njegov izostanak što manje primjeti.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, fudbaler Milana je na utakmici protiv Verone doživio povredu zbog koje je ranije morao napustiti teren.

Radi se o povredi koljena, a sada je jasno da je povreda dovoljno teška da propusti utakmice reprezentacije protiv Portugala i Luksemburga.

Top Komentari

komentator1
Na slici Hadzibegic i buduci najbolji igrac Evrope!
2 2
user1675926959
Hahahahahahqhqh ovaj nije ni u Fks najbolji hahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi