Primamljiva kvota na Zmajeve protiv Kostarike, opcija 3+ nudi još bolju kvotu

Šta kažu kladionice?

Primamljiva kvota na Zmajeve protiv Kostarike, opcija 3+ nudi još bolju kvotu

Edmir Škorić

Nogometna reprezentacija BiH u subotu će od 18 sati u Zenici na stadionu Bilino polje ugostiti Kostariku.

Nakon remija u Helsinkiju (2:2) protiv Finske na startu kvalifiakcija za Svjetsko prvenstvo, Ivajlo Petev će po svemu sudeći izmiješati sastav kako bi se uvjerio u kvalitet igrača koje ima na raspolaganju.

Uostalom, prijateljske utakmice i služe za takve stvari, za očekivati je da nešto slično uradi i selektor Kostarike. Stoga, ishode takvih utakmica nije lako predvidjeti, pa su kladionice na oprezu.

Međutim, sudeći prema kvotama brojnih kladionica, Zmajevima pripada uloga favorita i dje se primamljiva kvota na pobjedu našeg tima. Prema kladionici MOZZART, kvota na pobjedu Zmajeva iznosi 2.05.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Za one koji budu "ciljali" na neriješen ishod, kvota je 3.15, a čak 4 na pobjedu gostiju. Ako se odlučite pak na golove, opcija tri i više golova nudi sjajnu kvotu 2.35.

Kompletnu ponudu možete pronaći OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi