Nema vremena za predah: Zmajevi iz aviona na trening, jedni u teretanu, drugi na teren

Naredni ispit Kostarika

Nema vremena za predah: Zmajevi iz aviona na trening, jedni u teretanu, drugi na teren

Admin Čaušević

Prva od tri utakmice u osam dana koje očekuju bh. reprezentaciju je odigrana sinoć, a naredna je na programu u subotu.

Popularni Zmajevi po povratku iz Helsinkija nastavili su sa pripremama za susrete sa Kostarikom i Francuskom.

Igrači koji su sinoć nastupili protiv Finske su u teretani odradili trening oporavka, dok su ostali trenirali u TK FK Sarajevo na Butmiru.

Izabranici Ivayla Peteva će sutra u 17:00 sati odraditi službeni trening na Butmiru, a u subotu je na programu meč sa Kostarikom na Bilinom polju u Zenici.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Martovski ciklus će biti kompletiran domaćim mečom na Grbavici protiv Francuske.

Promo

Top Komentari

Arnel925
Ne kontam kako jedan Todorović igra umjesto Kolasinac tu se skroz s****o selektor. Ok Civic neka igra u dobroj je formi u mađarskoj, ali stavi Kolu umjesto Darka. Svaka čast Darku ali Kola može igrati gdje ga god staviš i na desno i na lijevo.
2 0
Mackintosh
Je*es ovu nevaznu utakmicu. Rezultat nebitan. Od Francuza gubimo. U grupi cemo ostvarit maksimalno dvije pobjede, to je realnost. Nemamo igraca, drugorazredna smo reprezentacija. Sve ostalo je lozana za naivnu raju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi