Sablasne ulice Zenice: Ni "E"od reprezentativne euforije
FOTO: D. Kurbegović

Manje od tri sata prije početka utakmice

Sablasne ulice Zenice: Ni "E"od reprezentativne euforije

Haris Zilić

Manje od tri sata je do početka kvalifikacione utakmice ua EURO 2024. godine između Bosne i Hercegovine i Lihtenštajna, a Zenica izgleda sablasna. Svemu je kumovala loša forma reprezentacije, posljednji rezultati, ali sigurno i dešavanja oko Anela Ahmedhodžića posljednjih dana.

Na ulicama Zenice ni "E" od euforije, kao da se ne igra reprezentativna utakmica.

Naš reporter je zabilježio nekoliko standardnih štandova koji su tu pred svaku utakmicu, ali navijanja i euforije nema.

Vjerujemo da će Zmajevi večeras pobjedom napraviti zalet prema seriji dobrih rezultata i nastaviti borbu za plasman na EURO.

Na stadionu Bilino polje očekuje se večeras oko 6.000 gledatelja.

Oglasi

Sve osim pobjede naše selekcije bilo bi ravno katastrofi i toga su svi svjesni kako stručni štab, navijači, tako i igrači.

Nakon očajnih rezultata u prethodnom periodu nema ni previše euforije jer dosta je onih koji smatraju da selekcije BiH neće biti na prvenstvu Evrope naredne godine.

Do kraja kvalifikacija našoj selekciji je potrebna perfekcija i vidjet ćemo kako će nacionalni tim izgledati pod vodstvom Kodre, te hoće li ovo biti početak nečeg dobrog ili potpuni krah reprezentativnog fudbala u Bosni i Hercegovini.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

U grupi J trenutno je vodeći Portugal s maksimalnim učinkom od 12 bodova, Slovačka ima 10, Luksemburg 7, BiH i Island po 3, a Lihtenštajn je bez bodova.

Utakmica u Zenici počinje u 20:45.

Top Komentari

plemic
ova tekma nebi izazvala euforiju ni u gornjim prknovćićima. sreća da će biti na tv-u, pa je možemo propratiti.
2 0
ninna
HAHAHA ovi DNOvinari su smiješni koliko vas plaćaju Vico i pijani kapiten
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi