BiH - Luksemburg: Kvote u kladionicama jasno pokazuju da Luksemburg više nije kanta za nabijanje

Dosta su napredovali

BiH - Luksemburg: Kvote u kladionicama jasno pokazuju da Luksemburg više nije kanta za nabijanje

Eldar Ganibegović

Zmajevi su večeras favoriti protiv Luksemburga. Pokazuju to i kvote na kladionicama, ali pokazuju i da ta reprezentacija više nije protivnik na kojem se popravlja gol razlika i protiv kojeg se upisuju sigurna tri boda unaprijed.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u okviru četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine igrati u Njemačkoj.

Izabranici Faruka Hadžibegića favoriti su za osvajanje tri boda, no ne tako izraziti kao što je to bio slučaj u nekim prijašnjim duelima protiv ove selekcije.

Kvote u kladionicama jasno pokazuju kako Luksemburg više nije protivnik za popravljanje gol-razlike, pa se kreću na Zmajeve između 1,50 i 1,60.

Primjera radi, kvote na Portugal protiv Bosne i Hercegovine kretale su se od 1,15 do 1,20, a na Bosnu i Hercegovinu protiv Luksemburga prije 12 godina od 1,05 do 1,15.

Oglasi

U ponudi Mozzart kladionice, kvota na pobjedu Bosne i Hercegovine je 1,53, na neriješen ishod 4, a na pobjedu Luksemburga 6,75. 

Kada je u pitanju Wwin, kvota na trijumf BiH je 1,55, na remi 4,30, a na pobjedu gostiju tačno 7.

Volcano najmanje vjeruje Zmajevima, pa je trenutno kvota na njih 1,56. Na remi je 4,20, a na "dvicu" 6,60. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Bosna i Hercegovina protiv Luksemburga do sada iz sedam utakmica ima sedam pobjeda, a mi ne sumnjamo da će večeras ostvariti i osmu.

Utakmica se igra na stadionu Bilino polje s početkom od 20:45. U isto vrijeme u našoj grupi sastaju se Island - Portugal i Lihtenštajn - Slovačka. 

Top Komentari

komentator1
Kvote pokazuju da BiH svakoga dana nazaduje. Reprezentaciju vode dodik midho dzeko i misimovic i normalno da su je unistili
3 0
Trapatoni
Kvote pokazuju da je protivnik Luxembourga jako nestabilan i nesiguran do te mjere da ne moze ni Luxembourg da dobije! I vjerovatno ide jedna Xčuga.. Tacan rezultat 1:1 i onda ide plakanje lopta nije htjela u go, nismo imali srece itd itd.. Vec vidjeno jedno 7000 puta
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi