Portugalski mediji bili u totalnom čudu: "Ovo je festival..."

Nakon utakmice u Zenici

Portugalski mediji bili u totalnom čudu: "Ovo je festival..."

Haris Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine doživjela je poraz od 0:5 od Portugala u kvalifikacijama za EURO i tako smo izjednačili najteži poraz u historiji, još smo samo od Argentine izgubili 5:0.

Portugalci su osigurali ranije EURO, ali to ih nije zanimalo u Zenici. Odigrali su maestralno, a naša je sreća što su u drugom poluvremenu malo spustili gas.

Portugalski mediji su u blagoj euforiji dočekali kraj utakmice.

Vjerovatno nisu očekivali ovakvu rapsodiju svojih momaka, a na kraju naslov dovoljno govori.

Popularna "A Bola" stavila je naslov "Festival protiv Bosne", dok u opisu utakmice ne vjeruju šta se dešavalo u prvom poluvremenu.

Oglasi

U par komentara su i ismijavali naše reprezentativce, ali i čudili se većini stvari

"Nevjerovatno, BiH gubi, a valovi na stadionu", "Kakva epizoda protiv domaćina", "Domaćini ne postoje", "Ovo je festival neki", samo su neki od komentara.

Opis nije dostupan.

Portugalci su sasvim zalsuženo razbili naš tim.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ako ova utakmica ne otvori oč isvim ljudima u bh. fudbalu, onda smo u dubokoj dubiozi i veliko je pitanje kakve je budućnost naše reprezentacije.

Top Komentari

Bighorn
A na portugalskom radiju ide: U Zenicu kada pođem ja, sprašiću im pet-šest golova hahahahahahahaha
1 0
FahrudinKonjHodzic
doso portugal u bosnu napunijo je ko ravaku nabrzaka a sace nasi novinari da stancaju opet clanke o hamburgerdjiji djeki a smotanluk od domacih klubova ce se zalit na gigovica jera kad lopte sutnut neznate oni ibrahim sehic se valja ko bure dok ga pune
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi