Cristiano Ronaldo je nakon utakmice pokazao zašto je najveći svih vremena

Našao je vremena

Cristiano Ronaldo je nakon utakmice pokazao zašto je najveći svih vremena

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo večeras je vodio Portugal do pobjede nad Bosnom i Hercegovinom (5:0). Dobio je CR velike ovacije od publike, a on je i nakon utakmice pokazao veličinu.

Cristiana Ronalda često smatraju veoma umišljenim. Ipak, on konstantno dokazuje da je sasvim običan momak usprkos velikoj popularnosti.

Večeras je na Bilinom polju dobio ogromne ovacije. Pozdravio je navijače nakon utakmice, a u mixed zoni je ispunio želju nekolicini fanova koji su dobili fotografije.

Pri izlasku u autobus prvi sretnik je bio jedan dječak, a zatim i još nekoliko fanova, pa su oni dobili uspomenu za čitav život s jednim od najboljih fudbalera svih vremena.

Prethodno su priliku za fotografiju s Cristianom imali samo 'babini sinovi'. Tu su bili sinovi Edina Džeke i Miralema Pjanića, te djeca iz porodice Dodik rodbinski povezane s prvim čovjekom Fudbalskog saveza BiH Vicom Zeljkovićem.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

CR je večeras u Zenici došao do 127. pogotka u 203. nastupu za nacionalni tim i na toj brojci se sigurno neće zaustaviti.

Top Komentari

user1676560946
Hahaa najveci, pa nije ni u top 5 ikada, cega najveci ????
1 8
Hz rajvosa
Gospodin!! fudbalski velemajstor
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi