BiH protiv Sjeverne Irske u polufinalu

Potvrđeno

BiH protiv Sjeverne Irske u polufinalu

E. Škorić

Večeras su završene kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a Bosna i Hercegovina još uvijek ima nade da se plasira dalje.

Naravno, očekuje nas baraž koji se igra u martu 2020. godine, a Zmajevi će u petak u 12 u Nyonu i zvanično dobiti rivala.

No, to je već sada poznato - bh. reprezentacija će se na domaćem terenu boriti protiv Sjeverne Irske, a drugi polufinalni par u B grupi čine Slovačka i Republika Irska.

Pobjednici će se naći u finalu, a u petak će žrijebom biti odlučen domaćin finalne utakmice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Potvrđeno je također da će u baražu Lige D igrati Gruzija protiv Bjelorusije, a Sjeverna Makedonija protiv Kosova, dok se u Ligi A i Ligi C još čeka konačna potvrda polufinalnih parova.

Polufinale se igra 26. marta, a finale pet dana kasnije.

Top Komentari

pitar1946
Preko Sj. Irske smo došli do baraža, preko Sj. Irske idemo u finale baraža. Preko Slovačke smo ošli u Brazil, preko Slovačke idemo na EP
63 3
kaskada24
Eh sad će da nam se sve vrati za onaj crveni Pjanića u Zenici, ako Bog da. Idemo Bosno. Do groba!!!
23 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi