Potpuno neobičan i neočekivan potez selektora Rumunije na dan utakmice protiv BiH

Iznenadio je igrače

Potpuno neobičan i neočekivan potez selektora Rumunije na dan utakmice protiv BiH

Edmir Škorić

Iako to nije praksa, rumunski selektor Edi Iordanescu inzistirao je da njegovi igrači budu u pogonu samo nekoliko sati prije početka utakmice protiv BiH.

Rumuni su jučer odradili zvanični trening na Bilinom Polju, što je uobičajeno i prema UEFA protokolu, ali je Iordanescu izveo igrače i danas, na dan utakmice, kako bi trenirali i kako bi bili fizički što spremniji za večerašnjih 90 minuta.

Trening je trajao oko pola sata, iako je bilo pakleno vruće u Zenici. Stručni štab rumunske reprezentacije imao je poseban plan i program za ovaj trening, pa vidjet ćemo hoće li sve to na kraju uroditi plodom.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Inače, duel BiH i Rumunije igra se od 20:45 sati. Mi smo u prvom kolu Lige nacija remizirali s Finskom (1:1) u Helsinkiju, dok je Rumunija zakazala u Podgorici i izgubila s 2:0 od Crne Gore.

Top Komentari

Zenički Čelik 1945
Cuh trening imali na Kamberovića Polju hahaha
0 0
Comandini
2:0 za BH
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi