Rumunija trenirala na Bilinom polju, podršku s tribina davao im legendarni Miodrag Belodedić
Reprezentacija Rumunije sutra želi da ispravi loš dojam iz prvog meča, kada su u gostima poraženi od Crne Gore

Protivnik BiH odradio službeni trening pred sutrašnji meč

Rumunija trenirala na Bilinom polju, podršku s tribina davao im legendarni Miodrag Belodedić

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Fudbalska reprezentacija Rumunije danas je na stadionu Bilino polje odradila i službeni trening uoči sutrašnjeg meča protiv selekcije Bosne i Hercegovine.

Atmosfera u i oko narednog protivnika naše selekcije nije najbolja, te im je prijeko potreban dobar rezultat u narednim mečevima.

Rumunija je pod vodstvom novog selektora u posljednja tri meča bez pobjede, jednom su remizirali protiv Izraela 2:2, dok su poraženi od Grčke 1:0, te od prije par dana i Crne Gore u okviru 1. kola Lige nacija.

Bez obzira na sve probleme svakako da Rumunija ima svoje kvalitete, a imaju i pozitivnu tradiciju kada su u pitanju mečevi protiv BiH.

Evidentno je i u selekciji Rumunije dosta problema, očekivanja su mnogo veća od trenutnih rezultata, te će zanimljivo pratiti situaciju u narednom periodu kada je u pitanju jedan od protivnika naše selekcije.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Današnji trening iz svečane lože posmatrao je nekadašnji prvak Evrope sa Crvenom Zvezdom i Steauom, dobro poznato lice Miodrag Belodedić, koji se nalazi u ekspediciji Rumunije, koja boravi u Zenici.

Utakmica između BiH i Rumunije igra se na stadionu Bilino polje u Zenici sutra od 20:45 sati.

Top Komentari

Baboisback
Jel to onaj Belodedic sto je rekao da su Bosanci glupi??? Cigance
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi