Zmajevi su definitivno izgubili povjerenje navijača: Ulice Zenice govore više od riječi
FOTO: E. Ganibegović

Sablasno, prazno, sasvim običan dan

Zmajevi su definitivno izgubili povjerenje navijača: Ulice Zenice govore više od riječi

Haris Zilić

Do utakmice drugog kola Lige nacija između Bosne i Hercegovine i Rumunije ostala su četiri sata.

U Zenici kao da nije večeras utakmica.

Navikli smo da od ranih jutanrjih sati atmosfera počnem sa laganim zagrijavanjem i da dostiže vrhunac kako se utkamici bliža, ali u Zenici je danas jedan običan radni dan kao i svaki drugi u našoj državi.

Opis nije dostupan.

U kafićima nema navijača, ulice su puste, ljudi hodaju oni koji idu na posao ili s posla, a na ulicama Zenice postavljen je trenutno samo jedan štand sa navijačkim rekvizitima.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Parking ispred stadiona je također prazan i sablasan i ovo je još jedan primjer da je interesovanje za utakmicama reprezentacije Bosne i Hercegovine znatno palo u odnosu na prethodne godine.

Cijeli situaciju mogu popraviti samo serije dobrih rezultata, a nadamo se d aće to početi večerašnjim trijumfom protiv Rumunije.

Top Komentari

rabodimis
Po zelji dodika i njegovog pasceta.. Cijela situacija je i fino isplanirana, vi novinari se pravite ludi, a Tuta Bugarin se izivljava bez granica.. Samo kad se sjetim kako ste Papeta proganjali pa Bazdarevica, itd... Al za Bugarina sutite, pomazete onom dodikovom pascetu da nam unisti i fudbal, bolilo ga je puno Bilino polje ovako mu je taman...
16 1
King_Kenny
...tako i treba,bolje nekoliko utakmica prazne tribine nego da se agonija nastavi...sto prije se rijesimo ovih g*vana to cemo prije opet biti ozbiljna reprezentacija.
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti