Nukić dobio poziv Peteva za mečeve protiv Kuvajta i Kazahstana

Fudbaler Tuzla Citya

Nukić dobio poziv Peteva za mečeve protiv Kuvajta i Kazahstana

H. Zilić

Nakon sjajnog rezultata i remija protiv Francuske u Strasbourgu rezultatom 1:1, fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekuju još dva meča u septembarskom ciklusu.

Prvo ćemo odigrati prijateljski meč protiv Kuvajta 4. septembra, a zatim i kvalifikacioni meč protiv Kazahstana 7. septembra, a oba duela se igraju u Zenici na stadionu Bilino polje sa početkom u 20:45.

Pred pomenuta dva duela seketor Ivaylo Petev uputio je naknadni poziv, a otišao je na adresu FK Tuzla City za njihovog prvotimca Ajdina Nukića.

"Fudbaleri Tuzla Cityja od srijede borave u Etno-selu “Stanišići” gdje koriste reprezentativnu pauzu, a treneru Husrefu Musemiću atmosferu je “narušio” selektor Ivaylo Petev, koji je naknadno pozvao našeg kapitena Ajdina Nukića.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

- Lijep je osjećaj ponovo dobiti poziv u reprezentaciju a ako dobijem priliku protiv Kuvajta u prijateljskoj ili Kazahstana u kvalifikacionoj, sigurno ću je znati iskoristiti, kazao je Nukić koji je u četvrtak popodne napustio kamp u Bijeljini i zaputio se prema Trenig centru u Butmiru.

Ajdin je ranije bio pozivan u A tim i to za prijateljske mečeve protiv Crne Gore i Danske", stoji u saopštenju FK Tuzla City.

Top Komentari

nedoni46
Ovo onaj seljak sto zamalo da povrijedi igraca danske pred ep?
6 12
thekupus
hahahha radi Azmir prekovremeno
6 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi