Bit će dobro ako golman Dinama uspije zaspati večeras nakon ovog kiksa

Katastrofalna greška Đurića

Bit će dobro ako golman Dinama uspije zaspati večeras nakon ovog kiksa

U okviru 17. kola srbijanske Superlige, Partizan je savladao Dinamo iz Vranja sa čak 6:0.

Djeluje da su Beograđani do pobjede došli lako, ali u prvih pola sata utakmice nisu napravili gotovo ništa. Sve je promijenio detalj iz 37. minute, kada je Pantić pogodio za vodstvo od 1:0 ali na zaista nevjerovatan način.

Bio je to naizgled bezazlen centaršut, lopta se kretala prema golmanu Dinama Urošu Đuriću koji je pokušao uhvatiti, a ona mu je izmakla i kroz noge se otkotrljala u gol.

Nehsvatljiv kiks golmana Dinama očigledno je poljuljao samopouzdanje gostima iz Vranja, koji su u nastavku susreta primili još pet golova pa je Partizan proslavio vrlo ubjedljiv trijumf.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Greška golmana Đurića vjerovatno će danima biti hit na društvenim mrežama, a pogledajte i zašto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi