Bivši član medicinskog tima NK Čelik odrekao se potraživanja i oprostio dug
Dugogodišnji član medicinskog tima Čelika odrekao se potraživanja i još jednom pokazao svoju ljudskost i koliko mu ustvari znaći klub s Bilinog polja

Zeničani mu se zahvalili na oficijalnoj stranici

Bivši član medicinskog tima NK Čelik odrekao se potraživanja i oprostio dug

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik Zenica danas je objavio na svojoj oficijalnoj stranici kako je njegov bivši član stručnog štaba, tačnije njegovog medicinskog tima Albin Mašić, oprostio dugovanja koja prema njemu ima klub s Bilinog polja.

Mašić je bio dugogodišnji fizioterapeut u stručnom štabu Čelika, a danas se u prostorijama kluba odrekao svojih potraživanja prema Čeliku.

Iznos Čelik nije odlučio otkriti.

“Da još uvijek postoje ljudi koji vjeruju u naš Čelik i da su spremni pomoći bez obzira na sve, pokazao je to i gospodin Albin Mašić. Mašić je bio angažovan u našem klubu kao fizioterapeut, a danas se u prostorijama kluba odrekao svih svojih potraživanja i oprostio dug koji je Čelik imao prema njemu. Ovom prilikom nogometni klub Čelik upućuje iskrenu zahvalnost gospodinu Albinu Mašiću i želimo mu puno sreće, kako u poslovnim, tako i u privatnim izazovima”, napisao je Čelik na zvaničnoj stranici.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:


Albin Mašić, inače rođeni Zeničanin je poznati bh. fizioterapeut koji je liječio brojne sportiste iz naše zemlje. Trenutno je angažovan kao član medicinskog tima u Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

redbull
Pohvale i za ss.ba prate desavanja u klubu i prenose ih.
7 1
dominquez77
Albine uvijek si bio ljudina. Svaka ti čast.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti