Bivši selektor BiH u rizičnoj grupi: Prosinečki zbog koronavirusa ne može na isti let kao ekipa

Na putu za Istanbul

Bivši selektor BiH u rizičnoj grupi: Prosinečki zbog koronavirusa ne može na isti let kao ekipa

M. Šljivak

Nekadašnji selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki pokušat će do kraja sezone da sačuva ekipu Kayserispora u turskoj Super ligi.


Iako u posljednje vrijeme njegov tim igra dobro, još uvijek je na posljednjem mjestu tabele i predstoji im zaista teška borba u posljednjih osam utakmica sezone.

Već sutra Kayserispor ima težak izazov. Ekipa Roberta Prosinečkog putuje u Istanbul na meč protiv u posljednje vrijeme očajnog Fenerbahčea i tražit će svoju šansu za nove bodove.

U avionu s ostatkom ekipe Kayserispora neće biti Prosinečkog. Razlog je naravno koronavirus, pa je nekadašnji bh. selektor prinuđen putovati posebno.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Zbog zdravstvenih problema koje je imao u proteklih nekoliko godina Prosinečki spada u rizičnu grupu i odlučeno je da on ne putuje istim avionom kao ostatak ekipe, već da na put krene odvojenim letom.

Utakmica Fenerbahče - Kayserispor igra se sutra od 18 sati. Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč, a svoju opkladu ostavite OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.