Jagodićev Javor uvjerljivo poražen od Crvene zvezde

Srbijanska liga

Jagodićev Javor uvjerljivo poražen od Crvene zvezde

Ekipa Javora koju vodi bosanskohercegovački trener Vlado Jagodić poražena je na stadionu "Rajko Mitić" od Crvene zvezde.

Gosti su u Beograd doputovali rasterećeno s ciljem da pokušaju iznenaditi Crvenu zvezdu, međutim u tome nisu uspjeli, pošto su crveno-bijeli slavili uvjerljivim rezultatom 3:0.

Već u šestoj minuti Crvena zvezda je povela golom Adžića, a do odlaska na odmor prednost je udvostručena, zahvaljujući pogotku koji je u 29. minuti postigao Pešić s bijele tačke.

Beograđani se nisu na tome zaustavili. U nastavku utakmice su dominirali, stvarali šanse, a to im se isplatilo u 72. minuti kada je konačnih 3:0 postavio Pešić.

U srbijanskom šampionatu Crvena zvezda je vodeća sa 60 osvojenih bodova, dok je Javor na pretposljednjem mjestu sa 15 bodova.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi