"Bod protiv Olimpika mnogo nam znači za nastavak sezone"
FOTO: M. Sarajlić

Mladi golman Viteza bez primljenog pogotka u prvom kolu

"Bod protiv Olimpika mnogo nam znači za nastavak sezone"

S. Mlaćo

Vitez je protiv Olimpika došao do boda na otvaranju sezone. Mreže su mirovale na Gradskom stadionu u Vitezu, a na golu Viteza našao se 20-godišnji Jurica Badrov.

Badrov je budućnost Vitežana, a svoje kvalitete pokazao je u duelu protiv favorizovanih gostiju.

"Iza nas je jako teška utakmica. Olimpik je jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi i znali smo da nam neće biti nimalo lako igrati protiv tako čvrste i kompaktne ekipe. Dolaskom jako iskusnih igrača i momaka iz omladinskog pogona uspjeli smo napraviti dobru ekipu i napraviti probleme Olimpiku. Velika zasluga ide našem treneru Vjeranu koji je vjerovao u nas i naše kvalitete. Ovaj bod nam daje veliki vjetar u leđa za iduću utakmicu u Gradačcu", kaže mladi golman u razgovoru za SportSport.ba.

U subotu će Vitežani put Gradačca gdje ih očekuje duel sa Zvijezdom koja je u prvom kolu slavila na gostovanju kod Orašja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Liga je tek počela, mi ne podcjenjujemo našeg protivnika. Pripremamo se čitavu sedmicu kako bi donijeli bodove iz Gradačca i obradovali naše navijače, popularne Vitezove", dodao je Badrov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi