Bojan Nastić do kraja dana u novom klubu

Reprezentativac BiH napušta Genk

Bojan Nastić do kraja dana u novom klubu

Defanzivac reprezentacije BiH Bojan Nastić sve je bliže prelasku u Oostende, pišu mediji u Belgiji.

Vlaseničanin se u minuloj polusezoni nije naigrao u dresu Genka, a kako je u međuvremenu ovaj belgijski klub doveo još dvojicu lijevih bekova, postalo je jasno da mora pakovati kofere.

Špekulisalo se kako se za Nastića interesuju turski klubovi, međutim na kraju će bh. nogometaš ostati u Belgiji, tačnije nastupat će za Oostende do kraja sezone. Mediji u Belgiji pišu kako je pao dogovor između dvaju klubova, te da Nastića samo detalji dijele od potpisa za novi klub.

U prethodnoj polusezoni Nastić je za Genk odigrao tek sedam utakmica u prvenstvu, od čega je u četiri bio starter, tako da je odluka o promjeni sredine u ovom trenutku nameće kao najbolja za njega.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Oostende se u Jupiler ligi nalazi na 13. poziciji, a trener kluba je nekadašnji reprezentativac Belgije Gert Verheyen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti