Na pomolu preokret: Nastića žele i bogati turski klubovi

Bh. nogometaš napušta redove Genka

Na pomolu preokret: Nastića žele i bogati turski klubovi

Premda se činilo da je bh. nogometaš Bojan Nastić na pragu prelaska u Oostende, u cijeloj priči bi, kako navode belgijski mediji, moglo doći do preokreta.

Od ranije je poznato kako se 24-godišnji Nastić ne može baš pohvaliti minutažom koju ima u Genku i da je transfer sve izvjesniji, a iako se kao naredna destinacija pominjao Oostende, na kraju su se u igru uključili klubovi iz Turske.

Tako barem tvrde u Belgiji, tačnije voetbalprimeur.be, prema čijim navodima Nastića žele dovesti pojedini tamošnji bogati klubovi, ali imena istih se još drže u tajnosti.

Da je izvjesnije da karijeru nastavi u Turskoj potvrdio je i sam Nastić.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Ove sezone Nastić je za Genk nastupio u ukupno 13 utakmica, od čega je sedam u prvenstvu, a prošle godine je debitovao i za naš nacionalni tim nakon što je prethodno igrao za omladinske selekcije Srbije.

Prije nego što je došao u Genk igrao je u Srbiji za Vojvodinu iz Novog Sada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi