Bojan Nastić novi igrač Oostendea!
Reprezentativac Bosne i Hercegovine nije želio više da sjedi na klupi i odlučio se na odlazak u novu sredinu

Na posudbi do kraja sezone

Bojan Nastić novi igrač Oostendea! · Zvanično

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Bojan Nastić (24) našao je novi klub.

Kao što se i najavljivalo, lijevi bek Genka će do kraja sezone na posudbu i to u redove Oostendea sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone. Oostende će nakon završetka ugovora o posudbi imati šansu i da otkupi ugovor ovog fudbalera.

Nastić će sasvim sigurno u ovom timu imati mnogo više prostora za igru nego što je to bio slučaj u Genku, gdje 24-godišnji defanzivac više nije želio da sjedi na klupi.

U prethodnoj polusezoni Nastić je za Genk odigrao tek sedam utakmica u prvenstvu, od čega je u četiri bio starter, tako da je odluka o promjeni sredine u ovom trenutku nameće kao najbolja za njega.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Oostende se u Jupiler ligi nalazi na 13. poziciji, a trener kluba je nekadašnji reprezentativac Belgije Gert Verheyen.

Nastić je prije Genka igrao još za ekipu Vojvodine iz Novog Sada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti