Bologna je na poluvremenu gubila 3:1, a na kraju slavila 4:3: Za sve je 'kriva' poruka Mihajlovića

Srbijanski trener komunicira s timom i tokom meča

Bologna je na poluvremenu gubila 3:1, a na kraju slavila 4:3: Za sve je 'kriva' poruka Mihajlovića

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović po prvi put u ovoj sezoni nije bio na klupi svoje Bologne.

Njegov tim je danas u okviru 3. kola Serije A gostovao kod Brescije, a Mihajlović nije prisustvovao susretu obzirom da je počeo drugu fazu liječenja od leukemije i nalazi se u bolnici.

Njegovi izabranici gubili su na poluvremenu od Brescije sa 3:1, ali su u nastavku meča preokrenuli rezultat i slavili sa 4:3. Napadač Rodrigo Palacio otkriva kako im se Siniša javio iz bolnice na poluvremenu i 'objasnio im neke stvari'.

"Mihajlović je bio bijesan. Na poluvremenu nam je proslijedio poruku, a mi smo pokušali da prenesemo na teren ono što nam je rečeno. Zahvaljujući njegovom mentalitetu smo uspjeli da odigramo onakvo drugo poluvrijeme", kazao je iskusni napadač koji je bio strijelac na ovom susretu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bologni ove sezone ide vrlo dobro jer nakon tri odigrana kola već ima skupljenih sedam bodova i trenutno se nalazi na 2. poziciji.

U narednom kolu slijedi najteži dosadašnji ispit za tim sa stadiona Renato Dall'Ara jer im u goste dolazi Roma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi