James dobio prvu zvaničnu ponudu i ona je veliko iznenađenje
Foto - EPA

Spreman je da ide

James dobio prvu zvaničnu ponudu i ona je veliko iznenađenje

M. Šljivak

James Rodriguez dobio je prvu zvaničnu ponudu za odlazak iz Real Madrida.

Kako navode španski mediji, kolumbijski fudbaler na stolu ima ponudu iz redova turskog Galatasarayja i navodno, on je spreman da je prihvati.

Galata Jamesa traži na posudbu do kraja sezone. Ipak, turski tim nije spreman da mu isplaćuje punu platu i traži od Reala da preuzme određeni dio kojeg dogovore.

Real bi međutim radije da se potpuno riječio Kolumbijca. To dovoljno govori i cijena od 25 miliona eura, koliko traže od potencijalnih kupaca u ovom trenutku i samo žele da on napusti klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

James je protekle sezone samo 14 puta nastupio i zabio je jedan gol, a ranije je dvije sezone bio posuđen Bayernu.

Pored Galatasarayja povezivao se još i sa Atleticom iz Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi