Bomba iz Srbije: Napadač Partizana seli u Napoli za odličnu sumu novca
Foto: EPA

Odlična cifra za balkanske uslove

Bomba iz Srbije: Napadač Partizana seli u Napoli za odličnu sumu novca

S. Grebović

Na adresu kluba iz Humske za sada je stiglo nekoliko višemilionskih ponuda, neke još uvijek pristižu, a čelnici Partizana pomno vagaju svaku od njih.

Partizan je odmah iza zagrebačkog Dinama najefikasniji na tržišnoj pijaci Balkana godinama unazad. Talentovani stoper Strahinja Pavlović je već prodat Monaku za okruglo deset miliona eura, a taj bi se trend mogao nastaviti.

Interesovanje za Umara Sadiqa je ogromno, budući da je interes za njega do sada pokazao Lyon, a u trku za njegov potpis se uključio i Napoli, koji bi za njegove usluge viceprvaku Srbije trebao uplatiti 12 miliona eura.

Partizan je Romi već platio 100.000 eura za jednogodišnju pozajmicu strijelca 16 golova ove jeseni, uz dogovor da crno-bijeli do juna mogu da ispoštuju klauzulu vrijednu 1,6 miliona eura kako bi Sadiqov ugovor otkupili od Vučice.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Mediji u Srbiji prenose da je generalni direktor Partizana, Miloš Vazura juče boravio u Italiji. To je samo podgrijalo kompletnu priču da se u klubu iz Beograda priprema jedan od najvećih transfera u novijoj historiji kluba.

Top Komentari

zvjezdan10
Krampa lik , i statistički bolji igrači iz srbijanske lige su se znali pogubiti a ovaj je imao šansu u Romi već kad nije znao loptu da primi s 19 godina,čak u drugoj ligi Italije nije uspio zabit ni 5 golvoa u sezoni , dovoljno je reci da je Haskić u puno slabijem timu od Partizana zabio 25 golova i imao 11 asistencija prošle godine i na kraju otišao u Japansku drugu ligu za džaba.Ali kad ima budala nek ih muzu i oderu svaka im čast.
2 2
pero98
Odlican novac i transfer.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti