Partizan traži ogromnu cifru za Sadiqa
Foto - EPA

Ne ide ispod 15 miliona eura

Partizan traži ogromnu cifru za Sadiqa

M. Šljivak

FK Partizan dobio je nekoliko ponuda za napadača Umara Sadiqa, ali ga trener Savo Milošević ne želi pustiti za male pare.

Priznao je Milošević kako su u klub stigle ponude između sedam i osam miliona eura, ali crno-beli fantastičnog Nigerijca nemaju namjeru pustiti.

"Imamo ozbiljne ponude za četvoricu igrača već sad, ali smo odbili sve. Nijedan igrač nije na prodaju, ali sa druge strane svi su na prodaju. Reći ću to konkretno. Za Sadiqa imamo ponude između sedam i osam miliona eura, ali za takva ponuda ne dolazi u obzir. Ako neko ponudi 15 miliona eura, naravno da ćemo ga pustiti", rekao je Milošević.

Sjajni 22-godišnji Nigerijac je odličan u dresu Partizana ove sezone. U 30 odigranih utakmica postigao je 16 golova i upisao je čak 12 asistencija.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ranije je Sadiq igrao za Romu, Rangerse, Bredu, Torino, Bolognu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi