"Ako nema Džeke, Roma pati"
FOTO - EPA

Boniek govorio za italijanske medije

"Ako nema Džeke, Roma pati"

Adnan Beganović

Predsjednik Fudbalskog saveza Poljske, nekadašnji fudbaler Juventusa i Rome, Zbingiew Boniek, smatra da Roma može izboriti nastup u Ligi prvaka.

Roma našeg Edina Džeke dobro je otvorila novu sezonu. Nakon sedam odigranih kola nalazi se na 4. mjestu tabele sa 14 osvojenih bodova, a nekadašnji fudbaler ovog tima Boniek nije iznenađen dobrim startom Rome.

"Ne, nisam iznenađen, Roma ima dobru ekipu i može doći do Lige prvaka. Problem je što ekipa nema širinu", rekao je Boniek za italijanske medije i dodao:

"Ako nema Džeke, ekipa pati. Ako na raspolaganju nisu Mkhitarjan i Pellegrini, zamjene nisu na tom nivou".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Legendarni poljski fudbaler odiševljen je i radom Fonsece.

"Jako mi se sviđa kako radi. Ovomm svijetu trenaju pametni ljudi. Obrazovan je, poznaje fudbal, nikad se ne žali. Radi i tjera ekipu da igra dobro. Da sam predsjednik Rome, dugo bih ga zadržao u klubu", rekao je Boniek.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NodzeRM
I BiH pati kad ga nema.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi