Bonucci kritikovao Balotellija: Nije bio pametan...

Bivši saigrači iz reprezentacije

Bonucci kritikovao Balotellija: Nije bio pametan...

Leonardo Bonucci uputio je nove kritike na račun Marija Balotellija s kojim je dijelio svlačionicu u reprezentaciji. 

Problematični napadač svoj potencijal nije uspio iskoristiti na najbolji mogući način, a među onima koji smatraju da ne bi bio isključen iz reprezentacije da se ponaša kao timski igrač je i iskusni Leonardo Bonucci. 

"Uvijek je sve bilo u njegovim rukama. On je trebao da bude pametan i da se promijeni, ali to nije uradio", izjavio je Bonucci za italijanske medije i potom nastavio: 

"Bio bi definitivno koristan za ekipu, ali mi nemamo vremena za primadone. Da je to shvatio bio bi jedan od najboljih napadača na svijetu. Ali, još ima vremena... Ovo govorim u nadu da će se nešto pokrenuti u njemu i da će iskoristiti svoj talenat i zbog sebe i zbog reprezentacije", istakao je Bonucci. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Balotelli je posljednji put za reprezentaciju nastupio na Svjetskom prvenstvu, a izostavljen je i sa spiska za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi