21

Komentari (21)

Adnanos
Bijedan je nas fudbal. Vllazni i Milsami govori gdje nam je mjesto.
Soni
Ako Velez prodje bice gusto protiv Elfsborg jer igraju när umjetnoj travi a znaju igrati i na prirodnoj podlozi tako da ce biti teska prepreka.
dzontra_volta9
Naprijed Velež, naprijed Borac.. Bilo koji tim iz naše države treba podržati.. Ne vjerujem da još ima maloumnika koji mrze onog prvog do sebe... Sportski pozdrav za sve iskrene ljubitelje sporta, Od navijača Nogometnog Kluba Jedinstvo Bihać..
Hzhzhzhzhzhz
Mackintosh
AEK ceka protivnika u 3. kolu. Velez moze da ceka samo cevape
user1582456981
Mozda te pocaste cevapima
Zgembic
@Mackintosh , prijatelju svaka ti cast! Nije lako zivjeti sa toliko zlobe, zavisti, mrznje… u sebi. Kontras moj zelim ti dug zivot.
user1604593678
Joj kad mi kaže potencijalni hahaha i ptice na grani znaju da ce ispast,jedino možda Borac prodje ali želim im svu srecu ovog svijeta da ispdanu ?
Hadalj
Pa ti onda ne znas sta znaci potencijalni
1601834469
Koliko si glup dovoljno govori tvoj komentar… pravi si glupson
kaskada24
Protivnici “smiješni”, poluamateri… Naravno za Borac i Velež prejaki, nažalost. Da je ono prošlogodišnje Sarajevo sa Tatarom i ekipom, bez problema 4. pretkolo, ovako teško.
Manager
AEK smiješan ?
pjanke.sa
@Kaskada jel ovo tvoje misljenje ili se konj pokenjo?
kaskada24
Mislio sam na ove za 3.pretkolo, jer se u tekstu govori o mogućim protivnicima navedenog pretkola.
user1597698961
Hahha Aek prosle sezone u play offu izbaxio wolfsburg 2 1,igrali dva egal mec s lesterom i bragom
Haroni
Znači i drugoplasirana ekipa Švedskog šampionata ti smiješna i amaterska. Lupetaš momak!
*p!p!t@*
To onaj Tatar što raskida vlastiti dres iz nemoći hahahaha
BordoBijeli
Borac bez problema prolazi i 2.i 3. Steta zbog Veleza,izvukli su najtezeg protivnika u 2.pretkolu,nikad se ne zna,da je neko bar malo laksi ja bi rekao da ima sanse.Ali sa nekim casnim oprostajem svakako opet bi ucinili sve ponosnim.Ali opet,lotpa je okrugla,svi imaju 11 igraca sa po 2 noge
pjanke.sa
Ih moj brate, najgore biti „bolji“. Onda te zgode sa svih strana. To je i prokletstvo Sarajeva i Zelje oduvijek a od ove sezone i Borca i Veleza. Svi protiv njih imaju dodatnu motivaciju, pa nije svejedno pobijediti Sarajevo ili Rudar Prijedor; uz duzno postovanje. Pritisak je cudo u fudbalu. Zato psiholog i psihijatar u velikim klubovima igraju veliku ulogu u pozadini. To je za nase klubove sveto slovo.
seibeg
Sretno rođeni
Arnel925
Sasvim svejedno kad neće proći ovo drugo kolo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti