Borac i Zrinjski gledaju prema drugom pretkolu Evropske lige

Večeras su na terenu

Borac i Zrinjski gledaju prema drugom pretkolu Evropske lige

M. Šljivak

Veliku šansu za plasman u drugo pretkolo Evropske lige imaju bh. predstavnici Borac i Zrinjski.

S obzirom na to da se u ovoj fazi takmičenja igra samo jedan meč, a da su oba tima domaćini, oni će večeras imati zaista odličnu šansu da se plasiraju u narednu rundu takmičenja.

Prvi če na teren fudbaleri Borca. Izabranici Vlade Jagodića će od 16:30 dočekati crnogorsku Sutsjesku i pred ovaj meč je banjalučki tim blagi favorit.

Sudeći po kvotama u kladionici Mozzart, opklada na Borac bi vam više nego uduplala novac, a ako želite da se kladite na ovaj susret, to UČINITE OVDJE.

Od 20 sati na teren će i Zrinjski koji će u Mostaru dočekati Differdange iz Luksemburga.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Iako Plemići ne blistaju na početku ove sezone u ovom susretu su ogromni favoriti i nema dileme da će učiniti sve da dođu do prolaza u drugo pretkolo.

A za to im kladionice daju ogromne šanse. Mozzart vam također nudi opciju klađenja na ovaj meč, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Merhaba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.