21

Komentari (21)

Lakaka9
Koliko svinjskih glava na slici.
Djema1921
Steta stetaa sto nisu primili dva il tri komada
user1676286668
Jesu im samo glavurde velike
BiH_Suomi
Zezno ih Tabakovic! Hahaha
rabodimis
Ovim putem treba porucit trojci/sedmorci/osmorci il kako se vec zovu da im se dobro u usta n*seremo !! Sve su prepustili ovim c*tnicima, dobice glas al u k*rcu ikad vise.. Hladno nas prodaju u svemu mogucem, jos samo fali da ga popuse ovim fasistima i kriminalcima..
user1676717906
Serem se usta prvo dodi a onda i konjakovicu i ostatku
TurgutBayraktar
Koje komplekse ovaj duduk ima haha skoro za nepovjerovati. Uvijek potencira rs je dobila ovo ono sve rs haha koju maglu im prodaje i to tako dugo uff a mogao je biti dovar lider Bosne svih naroda ama sta ces
BiH_Suomi
Koliko li ih je zaduzio sto je doso gledat utakmicu? Hahahaah
Hadzija123
Vico ****m ti zenu pa tu dvojicu pored tebe mamu ti natakarim moze se ici i do wiena na utakmice sestru da ti ne zaboravim odkle ti oravo da javno etiketiras neki klub mislim to je javna tajna sada i nane da ti se sjetim jer mnogo je bli Sarajevo da dodzes da pogledas utakmicu
Zaccheroni
Uskoro baja Dodik nece moci putovati u EU.
kenny
Cvare_Sala
Како јак портал, прво оптерећења покушајем национализма, а онда иду и спортске вијести. Али то се најбоље продаје овдје.
BogatiDijasporac
Bravo Harise, Bosnjacino. Pisaj po djikanima.
mido1921
Zahvali se ovoj trojici. Zbog njih je Borac postao najomrženiji klub u BiH. Vico sa štimanjem i sudijama, Dodik sa svojim nacionalizmom. Tegeltija sa svojim glupostima. Uspjeli su da 90% ljudi u BiH mrzi Borac.
Patrice77
Kakve glave, kao na nekom seoskom vaseru hahahah... jos im samo tombola fali
VrbaskaBanovina
Pa pogledaj glooove na smrdavici. Nikšić i Sebija vam ne smetaju. To nije vijest. Kompleksaši mali utučeni.... Kme kme
Patrice77
@VrbaskaBanovina Sta ti je djilkane, sta si se uspalio hahaha.. ovdje jedino ti kmecis. Svi bh politicari su mi isti, tako da i za te koje si naveo imam najgore moguce misljenje. Uvrijedio si se zato sto su ove dvije njuske seljaci? Cujes li ti Vicin naglasak? Od ovih sto si naveo niko tako ne prica. Jedino Vico umjesto glava kaze "glova". A Dodik sam po sebi smrdi preko slike na neku stalu, jos treba nauciti usta otvarati kad prica. Cak se i vasa braca Srbi iz Srbije sprdaju s njegovim govorom.
VrbaskaBanovina
Bravo. Sjajno. Imamo se čemu nadati. Dobili smo Kluž i Makabi dobićemo i Austriju i Legiju!
King_Kenny
"Gol je postigao potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Tabaković i to pred očima predsjednika Fudbalskog saveza BiH Vice Zeljkovića."...sto znaci da nece nikad dobiti poziv u reprezentaciju...
BogatiDijasporac
Treba mrtvog Duljevica zvati.
likCedoGroba
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.