30

Komentari (30)

Tz_Niko75
Bruka i Sramota. Dobro su ovi i bod uzeli. Sto neko ne posalje snimak sa sudjenja UEFI
admirmo
Dao bog da protiv svake bošnjačke ekipe sude u svakoj utakmici po 3 penala i da im daju po 8 žutih kartona, niko od naših ****** nije podržao Velež kad se počeo ds bori protiv suđenja i protiv Vice, pizda li vam materina prodana
tbra
Picke jedne napisite nesto u vezi kriminalnog sudjenja pisam vam se na portal
Kremenko
Nevjerovatnih 29 faulova sudjeno Tuzla Cityu i samo 7 Borcu. Stvarno do kad ce ova smijurija trajati.. ovakav je odnos svaku borcevu utakmicu.. bez obzira sto imaju par nevjerovatno priljavih, prgavih, gurbih i bezobraznih igraca..
Mig_Mig
Jos jedna lakrdija.
nidjeveze
Ovo zelim svakom klubu kada igra protiv Borca. Velež je pokusao ,ali su ga svi ostali timovi pa i oni iz 4R incijative ostavili samog .Niti jedna rijec ili transparent za podrsku Velezu niko nije dao,nego ste pljuvali horski po njemu.Zato opustite se i uzivajte u postenom sudjenju i ligi.
atomskimrav
Bravo o tome sam također razmisljso kad se sve ono izdesavalo Velezu da se niko iz 4R inicijative nije oglasio. Cak sta vise iz Slobode su tu 4R poceli i prije toga da potkopavaju. Sramotno jbg. Samo se nadamo da ovaj Vico nece dugo trajati i da neki sudija glavu ne zijani. Lp
rodjak
korumpirani sudija Grbic uradio ono sto se unaprijed i ocekivalo,jedva cekao da dosudi penal za Borac koji je smijesan.Igrac TC dosao prvi do lopte i udario je na stranu a Jovo Lukic pao preko njega i penal.Da on nije dirno loptu bio bi cist penal,ali isao je na loptu (sukilovic cini mi se) udario je prvi na stranu ovaj pao preko njega i to ne bi ni Vico sviro penal.(pogledajte usporeno Sukilovic ga nije ni tako)
1601834469
Igrac Tuzle nije ni vidio loptu… s ledja sapleo napadaca i bio zadnji igrac odbrane… penal i cist crveni karton… Borac ostecen danas…
rodjak
to si ti neku drugu utakmicu gledo,nije ga ni dirnuo
Atr
Svaka cast ekipama koje mogu izdrzati reakcije sudije
Sa071
Cirkus zvani premijer liga se nastavlja. Borac napravio samo 4 faula za cijelu utakmicu i opet jedva bod. Grbicu tinmozes i moras bolje ???
user1605368976
Grbić jedva borcu obezbjedio bod i penal golgeter ponovo siguran budi kao Miloš Gigovic pa obezbjedi tri boda
traorea
Grbicu pogini do prijedora
1601834469
Ubijte ga vi i onako samo znate ubijati sudije
user1597698961
U prvom poluvremenu faulovi 2 borac ,16 TC,,,pa ovo sto sudije rade u korist borca nije normalno vise,pogotovo svaki mec dobijaju penal
1601834469
Slavio si na ulici kad ti je Vico poklonio titulu a sad ne valja… ajd razmisli malo pa onda napisi
Uranija
Nije nikom vico poklonio titulu, poklonio je borcu Europu te sezone, kao četvrti tim su na guzove otišli u Europu. Ti nemoj ništa razmišljati ti nisi sposoban za takve stvari!
VelikiMislilac
Dobra utakmica. Penal čist
seibeg
Jadan je ovaj Borac kada uz pomoć glavnog i pomoćnog sudije nemože pobijediti. Bod kao kuća za Tuzla City je pobijediti sudije i protivnika nije mala stvar. U ovakvim okolnostima svaka čast i sve pohvale za igrače i stručni štab Tuzla Citya.
1601834469
U pravu si bod je ko kuca ako nemas suta u okvir gola za 90 min
Asina
Bez obzira na direktan prenos utakmice,sudija je očigledno naklonjene Borcu.Šta bi tek bilo da nije direktan prenos?
omer
Ne moze Borac da pobijedi ni kada ima ociglednu naklonost arbitara.
Uranija
Korumpirani sudija grbić se ponovo trudio da pomogne borcu ali nije imao sreće. Jedino penal je ispravno dosudio a bar 15 faulova borcu je poklonio
Fejker
Grbic prvo ime susreta ai ko bi drugi ???Kaze rusi ga u kaznenom prostoru a kontakta uopste nije bilo ??Zalosno sudjenje po ko zna loji put !! SAVEZ NAPOLJE !!!
TTV.KenyTB
Kakvo sjeckanje igre na svakom napadu City-a :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.