15

Komentari (15)

user1684265579
Prosle godine cist penal na golmanu Veleza . To je Velez kostalo europu
Ende
Ma pticama na grani je jasno da je zeljo vicina kujica koja mu sada igra kljucnu ulogu u borbi protiv Sarajeva... isto tako se zna da ce kujica dobiti bodove protiv sloge i protiv borca i da ce na taj kujasti nacin izboriti opastanak i biti vicini vazali naredne sezone... radnicka klasa, borci protiv sistema... kakav jadni "sportski" kolektiv
zeljooo
Nake te ptice oprase
ambermen
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim.----> do.my/bkmaca
Kakaks
Hadzija123
Nista novo iz kola u kolo ista prica,sve neke teorije zavjere vratit ce im iduce kolo oni uzvrate ali jos gore ono udare.
Brazuka
Pilave smecaru
atomskimrav
Ovo sad ide prica Zeljo ostecen nesto mi se cini da ce im navuci bodove u sljedecoj utakmici da im se oduze. Haj i Borac je ostecen ovo je trebao biti crveni za igraca Zrinjskog (namjerno udaranje Herere). A uzet cu samo jedan primjer kad je Herera napravio pa sigurno 5 ili 6 prekrsaja ociglednih a mozda i grubih protiv Sarajeva nije dobio niti zuti karton. U svakoj utakmici dupli arsini, uvijek neki ocigledni previdi tzv. sudija. To samo znaju oni- Vicini puleni.
Adrian
Jao, ubise sudije od pomoci Zelji.
MustafaRossi
Bit ce gusto bit ce 0:2
Jadan je Željo da ne moze biti jadniji kad se moze desiti da se sudi protiv njega a u Velezovu korist.
starmac
Dali je lani bio faul na golmanu Veleža kad su Hadžikića ubacili u go.Karma je čudo.
Adrian
Golman cim je lopta usla u gol, zali se sudiji, ajde molim te.
papagaj
Kakav je onaj Topuzovic prepotentni jad
papagaj
TOPUZOVICU MAME TI SE SJETIM
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.