Preminuo Faik Kolar

Od posljedica srčanog udara

Preminuo Faik Kolar

Faik Kolar, legenda federalnog prvoligaša Olimpika, preminuo je u 62. godini života.

Vijest o smrti dugogodišnjeg fudbalera, a kasnije i trenera Olimpika saopštio je upravo ovaj klub na svojoj zvaničnoj stranici, navodeći kako je istaknuti sportski radnik umro od posljedica srčanog udara.

"Olimpik ovim putem želi iskazati saučešće porodici Faika Kolara u boli koju je prouzrokovala ova situacija", stoji u saopštenju.

Kolar je rođen 21. septembra 1957. godine, cijeli svoj život je posvetio fudbalu, a uz Olimpik je bio od njegovog osnivanja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vrijeme i mjesto dženaze bit će naknadno objavljeni.

Top Komentari

Grohot
Rahmet dusi covjeku samo ne kontam kako je bio uz klub citav zivot a Olimpiku tek 26godina postojanja? Mislim, znam da nije mjesto za ovu raspravu ali upitni su novinari koji prezentiraju ovaj portal. U sve do jednom clanku postoje neke i za laike, vidne pogreske!
3 1
Div iz šehera
Gospodin od čovjeka, lahka ti zemlja bila zaslužio si takvu laganu smrt u snu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi